Over mij

Bedrijven ondersteunen met de digitale tranisitie is hetgeen waar ik het liefste mee bezig ben. Vanaf het moment dat de organisatie de keuze heeft gemaakt om te starten tot aan de adoptie van nieuwe technologie. 

Als Strategisch ICT professional heb ik enorme passie voor techniek, innovatie, IoT en digitalisering van organisaties.  Samen maken we slimme keuzes voor nu en voor de toekomst. 

Door mijn kennis, ervaring en grote netwerk ben ik in staat je organisatie verder te helpen met de volgende stap binnen de digitale transformatie. Mijn betrokkenheid binnen projecten leidt tot mooie successen. 

Succes behaal je enkel door samen te werken met profesionals die je begrijpen.
Rick Deneer, eigenaar Digikr8

Tevreden klanten

In mijn loopbaan heb ik vele organisaties geholpen bij de transitie naar de moderne werkplek. Voor een grote industriele klant in Eindhoven heb ik actief ondersteuning geboden in de transitie naar Microsoft Office 365. Het maken van de juiste keuzes, roadmap en aansturen van Microsoft consultants heeft ertoe geleid dat deze organisatie binnen korte tijd een enorme transitie gemaakt heeft.

Rob Broeders

Wat mijn klanten zeggen

Daniel Janga

Rick is een echte IT professional. Hij heeft ruime kennis van zaken met een groot netwerk. Microsoft en technologie zijn zijn passies, dat straalt hij uit. Hij is een strategisch professional en werk daarom graag met hem samen.