Portfolio

We hebben al veel ervaring opgedaan bij een aantal mooie klanten. 

Geboortegift

Bij Digikr8 combineren we onze passie voor digitale creativiteit met opvallende bedrijfsstrategieën om unieke en memorabele marketingcampagnes tot stand te brengen. We zijn enorm trots op onze samenwerking met Geboortegift, de meest succesvolle webshop op het gebied van luiercadeaus in Europa.

Vanaf het prille begin hebben we ons toegewijd aan het bouwen van hun sociale media-identiteit. We hebben een scala aan boeiende productfoto’s, posts en berichten gecreëerd, allemaal zorgvuldig ontworpen om de unieke stijl en persoonlijkheid van Geboortegift tot leven te brengen. We hebben niet alleen hun visuele aanwezigheid verbeterd, maar hebben ook aanzienlijk bijgedragen aan hun online bereik en betrokkenheid.

Bovendien hebben we een YouTube-kanaal opgezet voor Geboortegift, waar we dynamische en verleidelijke productvideo’s delen die de aandacht trekken van een nog groter publiek. Onze video’s zijn zorgvuldig geproduceerd om zowel de kwaliteit van de producten van Geboortegift als de creativiteit van ons team te benadrukken.

Momenteel werken we samen met Geboortegift om hun e-mailmarketingstrategie te versterken door nieuwsbriefcampagnes te draaien. Deze inspanningen zorgen voor voortdurende groei en verhoogde betrokkenheid van hun klanten.

We zijn vereerd dat we deze diensten mogen leveren aan Geboortegift en trots op het succes dat we samen hebben bereikt. We kijken uit naar vele jaren van vruchtbare samenwerking en blijven ons inzetten voor hun voortdurende groei en succes.

Elise Deneer (eigenaresse Geboortegift)

“De samenwerking met Digikr8 heeft onze online zichtbaarheid verbeterd. Ze begrijpen onze visie en hebben deze vertaald in een effectieve merkpresentatie. De resultaten spreken voor zich – Digikr8 is een onmisbaar onderdeel van ons succesverhaal.”

Gooische Baby

Voor Geboortegift hebben we diverse social media campagnes gedaan. We verzorgen de opmaak van de advertentie, en bedenken de tekst voor je.

Parketvloeren van MH Vloeren

MH Vloeren heeft met twee vestigingen een vloerenbedrijf gericht op het midden en hoog segment. Wij verzorgde de social media campagnes en maakte enkele posts op voor ze. 

De foto’s en post zijn gemaakt door Digikr8

Youtube Video's

Voor Geboortegift hebben we de product video’s gemaakt en het eigen youtubekanaal opgezet.